Утвърден лидер в проектирането и изработката на парапети и конструкции.

“Истра Лукс е български производител, специализиран в проектиране, производство и монтаж на парапети от стъкло, алуминий, неръждаема стомана, желязо, дърво и месинг. Годишно фирмата произвежда и монтира над 10 000 хиляди линейни метра парапети, на територията на цялата страна. Създаването на представителен офис на Истра ТМТ, град Своге, на територията на град Варна, през 2005 година, е основния фактор за реализацията на нашата компания, която е утвърден лидер в североизточна България. След разрастване в пазарния сектор, през 2008 година е създадена “Истра Лукс” ЕООД, която започва да оперира самостоятелно на територията на град Варна. През Септември 2018 година отвори врати наш представителен офис в град Бургас. През месец Юни 2021 година отвори нашият най - нов офис на територията на София град. Целта на този офис е да допринесе за създаването на сигурност и надеждни парапети на територията на нашата столица. В продуктовата гама на фирмата влизат още няколо групи изделия - аксесоари за камина, корнизи, закачалки, подови разделителни лайстни, барово и хотелско обзавеждане.

Антон Александров

CEO & Основател

"Създаване на сигурност и уют за Вашия дом, офис, сграда или вила."
Винаги се стремим Истра Лукс да бъде лидер в производството и монтажа на парапети и конструкции, поддържайки баланс между качествените продукти, монтирани от висококвалифицирани специалисти, на най - добрата цена, но никога за смтека на качеството. Чрез обучението на нашите специалисти, добрите взаимоотношения с нашите доставчици и партньори, и отговорното отношение на нашите търговци, правим изборът Ви по - лесен, достъпен и практичен.
Нашите ценности са в основата на мотивацията ни. За правилния път, към постигане на поставените цели, залагаме най - вече на доверието изградено между нас и нашите клиенти. Чрез, почтеност, качество, автентичност, прецизност, отговорност, точност и бързина винаги се стремим да отговорим на всички желания, водейки ни към достигането на гладък и безпроблемен процес в нашата дейност.
Истра Лукс е фирма, специализирана и насочена в производство и монтаж на парапети. Основните видове парапети които произвеждаме са : парапети от стъкло, парапети от алуминий, парапети от неръждаема стомана и месинг - производство на Истра ТМТ, град Своге, парапети от стомана и ковано желязо, с опция горещо поцинковане, производство на фирма Хефест, град Пловдив, нестандартни изделия от метал. Възможността да да сме партньори с две големи фабрики, за изработка на парапети, ни прави гъвкави и конкурентни на пазара, като обхващаме голямо разнообразие от модели и видове парапети и изделия.

Нашите Клиенти

Партньор

Планекс ЕООД

Планекс ЕООД е една от най - мащабно развиващите се строителни фирми на територията на цяла България. От 2010 година насам, съвместно сме реализирали множество обекти, част от които са - хипермаркети Кауфланд, Хотел Мираж и Хотел Вероника - св. Константи и Елена Варна, хотел Нимфа - к.к. Ривиера, Юнашки Салон Варна, Панорама Парк, хотел Света Марина,;

Партньор

Холдинг Варна

Съвместно с фирмите Нойфертбилд, Техноимпорт-експорт и Карачи, сме реализирали проекти като : комплекс Аква Хаус Варна, Хотел Астър Гардън - к.к. Св. Константин и Елена, Терминал 2 на Летище Варна и Летище Бургас, комплекс Карпе Вита, Търговси център Приморски - Варна, Вила Чинка и други.

Партньор

Хидрострой АД

Реализираните ни обекти за Хидрострой АД са остров Света Анастасия, хотел Астория Маре и Астория Бийч, жилищен комплекс Магнолия - кв. Бояна, град София и други.

Пертньор

Комфорт ООД

Изпълнението на комплекс Академика Варна е най - новият съвместен проект с фимра Комфорт ООД.

Партньор

Сити Билдинг ООД

Съвместни проекти със Сити Билдинг са хотел Астор Гардън, Търговски център Приморски, крематориум Варна и други.

Защо да изберете Истра лукс?

Над 20 годишен опит в производството на парапети.

Дългогдишният опит в изработка и монтаж на парапети утвърждават Истра Лукс, като основният създател на сигурност в този бранш.

Отговорност и професинализъм към Вашия проект.

От професионалната консултация, минавайки през избора на точния майстор или екип, завършвайки с прецизен монтаж, ще отговорим на Вашите изисквания но последния детайл.

Срочно изпълнение и невидими майстори при изграждането на отговорни и големи обекти.

Опитът при изграждането на хотели и сгради, като "Wave Resort" - гр. Ахелой, хотел "Астория" - к.к. Златни Пясъци, хотел "Астър Гардън" - к.к. Св. Св. Константи и Елена, "Вила Чинка", хипермаркети Кауфланд, Спа комплекс "Аква Хаус", Комплекс Панорама Парк - Варна, са доказали на нашите възложители, че чрез нашата гъвкавост и отговорно поведение винаги завършваме монтажните дейности в срок, а нашите специалисти са "невидими" и не създават проблеми при довършването на обектите.
Удовлетвореност на нашите клиенти 98%
Качествени материали и монтаж 95%
Гъвкавост при плащания 100%
Създаване на сигурност 100%

Иновативни Продукти и Поддръжка на изпълнени от нас проекти.

Това е нашият Екип

Винаги търсим талантливи инженери, творчески директори и всеки който има страст към метала и парапетите присъедини към нашия екип.

Референции

Златен медал от “Международен панаир Пловдив” за оригинален продукт – закачалка “Таралеж”

Златен медал от изложение в Украйна за оригинален продукт – закачалка “Таралеж”

Референция за качествено изпълнение на обектите на Главболгарстрой.